Giant Interactive Group Corporate Headquarters / Morphosis Architects

The Giant Campus project designed by Morphosis Architects is a compact village that accommodates diverse functions in a flexible framework of forms that move in and out of a folded landscape plane. Situated amid existing canals and a new man made lake, the undulating office building interacts with an augmented ground plane, joining architecture to landscape and environment to site. The East Campus office building contains three zones: open, non-hierarchical office space; private offices, and executive suites, which cantilever dramatically over the lake — via ArchDaily

Share this Story
Load More Related Articles
Load More By Red Wolf
Load More In Design

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Photos from Flickr