ROLY by Bruno Erpicum

This is a small outbuilding which has been extended and transformed into a house – now a bed and breakfast. The aim was to introduce steel sheets into the existing structure to create a mezzanine floor; the aim then was to extend these sheets outdoors in order to create a living room enclosed solely in glass which opens out generously into the natural surrounding environment. The architect has taken care to blend the new elements into the existing building. The work carried out has not been to the detriment of the old building. The original heavy and solid features of the old building are still clear for all to see, and these features contrast with the extremely soft touch of the more recent work which has been carried out, the intention of which is obvious: the inclusion of features which create a contrast and which are not a close replication of the existing features. (Atelier d’Architecture Bruno Erpicum & Partners) — via WHAT WE DO IS SECRET

This entry was posted in Design. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>