Power Street / Steve Domoney Architecture

This established family residence in Power Street Hawthorn had previously undergone renovation with rear additions providing family living, dining and kitchen spaces. These regrettably fell short of providing an agreeable layout and flow for the family, being awkward in configuration, somewhat confined in height and lacking in good natural light. A complete rethink [Steve Domoney Architecture] of this space and its relationship to its garden setting was called for. It was agreed the best remedy would be to start afresh whilst generally keeping to the existing envelope so as not to diminish the available garden area and in so doing, provide a more liberating space and focal point for family activity — via ArchDaily

Share this Story
Load More Related Articles
Load More By Red Wolf
Load More In Design

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Photos from Flickr