Chenequa Residence / Robert Harvey Oshatz Architect

On a heavily wooded site adjacent to a lake in Milwaukee’s western fringe, Robert Oshatz was asked to design a home for a growing family. The site originally contained a house that was unsuitable for the family’s needs and was demolished. The owners recognized the site’s natural beauty, however, and stressed the importance of retaining all of the trees that existed on the site. The clients wanted a building, constructed from natural materials, which acted as one with its environment and provided unobstructed views and connections to the surrounding landscape — via ArchDaily

Share this Story
Load More Related Articles
Load More By Red Wolf
Load More In Design

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Photos from Flickr