House In Viana do Castelo / Miguel Ferreira dos Santos

The house by Miguel Ferreira dos Santos follows a symmetrical plan designed to take advantage of the surrounding natural elements, featuring a simple layout with four bedrooms, and an open-plan living area, kitchen and dining area. The private areas on the west side are designated for regular use, while those on the east side are more versatile. Either area is characterized by its relation to the common areas. The bedrooms on the east end share an independent bathroom situated between them; on the west end, each bedroom has an en suite bathroom. The guest bathroom is also located at this end — via ArchDaily

Share this Story
Load More Related Articles
Load More By Red Wolf
Load More In Design

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Photos from Flickr