Villa Amanzi / Original Vision

The home grows out from the rock; the bedroom element rests between it and the wing that strikes the perpendicular, rising vertically from the slope. This composition defines the open living and dining space that is simply a transition between two garden areas. It is intimate but open and the uninterrupted clear span creates a bridge under which the conventions defining indoor space disappear.

Cantilevered over a massage sala, the swimming pool completes the composition. It is the focal point that draws the eye to the view and instills a calmness that provides balance with the energy of the architecture — via ArchDaily

Share this Story
Load More Related Articles
Load More By Red Wolf
Load More In Design

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Photos from Flickr