Thurston Wine House Addition / Jones Studio

The Thurston Wine House Addition carefully displays a respect for its context through its materiality and its tectonic language while expressing its unconventional program through its formal elements. Embedded into the topography of the site, the project takes advantage of its section by using the slope to decrease the visual impact of structure, allowing access to the northeast valley and McDowell Mountain views beyond. The Wine House also benefits from the thermal storage capacity of the earth itself, greatly reducing the demand of the mechanical systems throughout the year — via ArchDaily

Share this Story
Load More Related Articles
Load More By Red Wolf
Load More In Design

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Photos from Flickr