Design

Balmain Semi / CO-AP


This early-1900s-built home in Sydney, Australia has undergone a significant expansion that integrates seamlessly into the existing structure. Helmed by local firm CO-AP, the renovation involved modernising the home as well as creating a two-story concrete addition to the rear of the property.

Maximising natural light and green space were the project’s biggest priorities and was accomplished by adding a skylit staircase to the centre of the house and opening up the extension to the garden by way of floor-to-ceiling sliding glass doors. A spacious open-plan kitchen, dining, and living area are contained in this space — via Curbed

Share this Story
Load More Related Articles
Load More By Red Wolf
Load More In Design

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Photos from Flickr