Design

Tunnel House / Mo-Do


A glassed-in passageway connects a traditional Australian cottage to a modern black steel addition, enabling the gardener residents to spend time in their backyard year-round. Architecture firm Mo-Do removed an existing lean-to in the rear of the small brick and clapboard home, positioning a contrasting stand-alone structure at the far end of the property. Equipped with a butterfly roof, the glazed connector looks out onto the lawn of the newly-created courtyard — via Dornob

Share this Story
  • Design

    Benguela Cove Residence / SAOTA + ARRCC

    Architecture firm SAOTA in collaboration with interior design firm ARRCC, have recently completed the Benguela Cove residence, a new and modern holiday house in ...
  • Wildlife

    Xena / Longleat

    An abandoned Cheetah cub is being hand reared by her keeper at Longleat. The female cub has been nicknamed Xena, after the ...
  • Design

    Meadow Beach House / Andrew Franz Architect

    Andrew Franz Architect designed Meadow Beach House in Dukes County, Massachusetts — via ArchDaily Related
  • Design

    13 / Ventus Garage

    Ventus Garage of Kraków, Poland have turned a Suzuki GN400 into a cool street tracker coated in BMW’s famous matte Frozen paint ...
  • Design

    Kobiler House / Architextit

    Architextit designed Kobiler House in Kfar Aviv, Israel — via ArchDaily Related
  • Design

    Veranda Courthouse / O-office Architects

    O-office Architects designed this residence in Guangzhou, China as a reinterpretation of an archetypal Chinese courtyard house, and it’s a brilliant blend ...
Load More Related Articles
Load More In Design

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Photos from Flickr