Costa d’en Blanes House / SCT Estudio de Arquitectura

On a long, narrow plot of land with a more or less pronounced slope, SCT Estudio de Arquitectura were commissioned by the owners to demolish the house they lived in and build a new one.

The first decision consists of inverting the situation level of the day and night areas, positioning the night zone on the ground floor and the day zone on the upper floor, where the views are better and there is more privacy with regard to the adjoining plots and allowing for use of the pool and solarium on the level where the daytime activity is generated — via ArchDaily

Share this Story
Load More Related Articles
Load More By Red Wolf
Load More In Design

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Photos from Flickr