Design

Collector’s Nook / mf+arquitetos


There’s something undeniably retro about this new home designed by Brazilian firm mf+arquitetos. Sure, the furniture is clearly vintage, but those rough stone accent walls feel straight up mid century, not to mention the undeniable preponderance of warm-hued wood.

The space is dominated by timber panelling for the ceiling, shelves, and perforated wooden screens that cast a chequered light over the interior and can pivot to open the living room up to the yard beyond.

But the home combines its old-school elements with more contemporary-feeling touches, too. Its entire back wall is made of windows which fully open onto a living wall covered with ferns, essentially extending the home into the outdoors — via Curbed

Share this Story
Load More Related Articles
Load More In Design

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Photos from Flickr